zondag 17 oktober 2010

8 Kilometer en bloemen.

JA HOOR, we hebben er weer een!! Meegedaan met de menzis 8 km tijdens de marathon van Amsterdam. Weer met jongste puber natuurlijk. Mooi weer, en het lopen ging voorspoedig. Hoewel ik bij thuiskomst meteen in een heet bad gedoken ben voel ik toch mijn spieren protesteren. Te lang in de kou doorgelopen denk ik (metro, trein, auto). Dat wordt spierpijn. Vanavond lekker op de bank bloemetjes maken.
Ook van die lekkere tutbloemen maken ? De fotoworkshop staat boven aan het blog. Oh en iedereen die weer volger is geworden bedankt. Ik weet niet wat dat is, maar het voelt zo leuk als iemand op het blog reageert of volger wordt. Ga er vooral mee door :-) bij twintig weer een leuke give away!!

3 opmerkingen:

 1. Misschien krijg jij 'm nu dubbel binnen maar wat ik hier net geschreven dacht te hebben is foetsie!
  Ik ben braaf geweest; heb een account aangemaakt en me als volger gemeld want ik moést toch even laten weten dat ik dit heel erg leuke bloemetjes vind. Ik ga dat beslist ook eens proberen.
  Prachtige medailles; pluim daarvoor!

  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi, je bloemetjes zijn supertof, vind je het goed dat ik een link naar je lesje met een van je foto's op 'deze is ook leuk' ga zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bloemen zijn erg gaaf. Bedankt voor de workshop!

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen