dinsdag 5 oktober 2010

bijkomen

Het scrap weekend was WAANZINNIG leuk, heel erg INTENSIEF en super GEZELLIG!! In bovenstaand kasteeltje in Doorn werden de workshops gegeven, in het hotel ernaast werd geslapen en verder was het eigenlijk heel hard werken.
Hoewel je niks afkrijgt (tijdgebrek, ook hier al) hebben vriendinnetje en ik ons prima vermaakt met de leuke projekten en het prachtige papier. Hier een overzicht;
Eerste projekt op vrijdagavond. De basis is klaar, nu de rest nog.
Het is een prachtig "openklap" boek geworden, waar alle foto's van het weekend in kunnen. Alleen nog oppimpen met alle bijgeleverde "embelishments".
Zaterdag ochtend werd er een romantisch boektasje gemaakt. In het tasje prachtig bewerkte bladen.
Projekt nummer drie was zaterdag middag en werd een verjaardagskalender.
Ook deze is nog helemaal kaal en moet nog opgepimpt worden met foto's, vlaggetjes, stickers en meer.
Het laatst projekt was zondagochtend (ondertussen kun je bijna geen papier en lijm meer zien) en werd ook een soort kalender maar dan om maandelijks foto's aan toe te voegen. De liefste en ik iedere maand op de foto bijvoorbeeld, of de notenboom van maand tot maand, ik noem maar iets.
Ook hier weer een mooi samengesteld pakket met alles er op en er aan.
Het hele weekend was georganiseerd door Paper en Pictures, ze hebben ook een winkel in Doorn. Tijdens de workshops doe je zoveel inspiratie op en leer je ook veel op ander creatief gebied. Een leuke manier om bloemen van stof te maken, roosjes draaien van tule, bloemen van papier. Ik maak er nog foto's van en dan komt het vanzelf wel weer op het blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten