zaterdag 20 november 2010

life is good

JA HOOR!! Ik ben het! 50 Jaar en het was waanzinnig. Ik ben super verwend met prachtige, mooie, ontroerende en onverwachte cadeau's en verrassingen. Er leek geen eind aan te komen. 's Nachts om 00.00 uur begon het al met een fantastische fiets (van de liefste) voor de deur en een schilderij van de pubers met een gedicht. Hou je dan maar eens goed, tissues bij de hand dus. 's Morgens een Sarah bij de voordeur (een sportieve in startpositie, wat een giller) en ook nog een op het dak (echt !), een vreselijk mooi hart in de tuin van vriendinnetje M met een compleet ontbijt (met taart !) en 's middags mijn lieve familie met nog meer ontroerende (speech van paps ) en mooie verrassingen. Omdat de liefste nou eenmaal MIJN liefste is kreeg ik als toetje van hem nog een prachtig kunstwerk; een keramiek van Nadjezjda van Ittersum wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Daarna nog een gezellig etentje en de volgende dag naar.....
 
België. Samen met lief rondslenteren door Gent met alle prachtige oude kerken en mooie gebouwen. Lekker eten (chocola!!) en veel zien en bezichtigen. En kijk eens wie we daar tegenkwamen in de Sint Nicolaaskerk:
De bisschop van Myra, Sinterklaas dus. Beide puberdochters zijn Piet bij de intochten in Almere dus voor hen een kaarsje aangestoken bij deze Sint. Toepasselijk toch ?
Zucht.....en nu is het al weer voorbij allemaal.
Over tot de orde van de dag. Denken jullie allemaal nog aan de give away ? Morgenavond trek ik een naam. Jullie hebben met elkaar erg je best gedaan, ineens zit ik op 53 volgers!! WAUW.
Hier nog even een update waar ik op het moment mee bezig ben; herinneren jullie je de bloemen van mijn mams nog ? Ze had een hele doos bloemetjes gehaakt en gebreid. Van de witte maak ik een kussen.
Ik heb alle gehaakte blaadjes en de witte bloemen op een paars met wit stipje genaaid. Er moet nog op geborduurd worden, en er komt een paars geruit stofje achter met een zilveren piping. Het ziet er lievig uit. Ook voor op het logeerbed, ik krijg logees nooit meer de deur uit zo mooi wordt het daar :-)
Verder nog druk met twee plaatjes schilderijen. Voor elke puber één. Ik heb laatst de overloop geschilderd en daar mag dus ook wel eens iets anders opgehangen worden. Als ze klaar zijn een beter beeld.
Fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Jeetje Sil wat ben jij verwent!Waanzinnig wat leuk en lief allemaal!Wil ook nog even zeggen dat wij, .......en mireille je er super vinden uitzien voor een sara,je zou het echt niet zeggen!Tot dinsdag,fijn weekend!x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! En wat een verwennerij voor je, heerlijk... Die bloemetjes en blaadjes op zwart met witte stipjes vind ik echt Prachtig gelukt! Geweldig. liefs van Maaike

    BeantwoordenVerwijderen