zaterdag 1 januari 2011

colkraagsjaal

Dag lieve volgers en andere leuke mensen die hier een kijkje nemen, ik wens jullie allemaal een fantastisch LEUK, GEZELLIG en LIEFDEVOL jaar toe!
Zo, dat hebben we allemaal weer gehad. Heel gezellig al die feestdagen, al die leuke visite, al die logees, het late naar bed gaan en al die wijntjes, maar ook heerlijk dat het weer achter de rug is. Vooral omdat nu mijn vakantie begint!!! Joehoe!. Gewerkt met de feestdagen en nu twee weken vrij. Morgen gaan de liefste en ik naar "la cité d'amour" PARIS oh la la. Oma past op de pubers want die mogen fijn weer naar school.
Voor bij mijn nieuwe jas een korte sjaal gehaakt. Omdat het zulk dik garen was leek het me niet praktisch om twee meter te haken dus heb ik er een korte van gemaakt. Hij kan eenmaal om mijn nek. Om een grote knoop heb ik een "hoesje" gehaakt met een bloem er op. De knoop haal je door een gat in de sjaal en dan heb je een soort kraag-sjaal-col.
Au revoir mes cheries, ik ga plastic tassen verzamelen in Parijs voor een volgend strijk projectje. X

5 opmerkingen:

 1. Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. En ik wens ullie heel veel plezier in het romantische Parijs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeerlijk... PARIJS!! Jullie jaar begint goed! Geniet ervan!! groetjes, Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sil,wat ben je toch weer een bofkont!Goed begin voor het nieuwe jaar,geniet lekker met manlief en geniet van je vakantie!!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very pretty scarf! Paris sounds wonderful. Have a very great year ahead!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig patroon is dit toch! De mijne is inmiddels ook af. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen