vrijdag 20 augustus 2010

vakantie !!

En daar staan we dan weer. Aan het "1 minuut naar zee lopen" straatje. De zee is zo blauw en helder als kraanwater, de vissen zwemmen onder je door, en de lucht is zo mogelijk nog blauwer.
Temperatuur is warm tot af en toe erg warm en de dagen gaan voorbij met bijna niks doen.
Op de heenweg deden we het rustig aan. Door "het oog" kon ik nog niet rijden dus de liefste moest dat alleen doen. Geen probleem hoor, regelmatig een flinke pauze inlassen met koffie, broodjes en een uurtje slapen voor lief, tekenen voor de pubers en haken voor mij hield iedereen tevreden.
Het voordeel van een weekje internet kopen op de camping is dat je eens een patroontje uit kan proberen dat je ergens gezien hebt. Het is de bedoeling dat dit een sjaal wordt maar dan van dikker katoen. Ik vind het een mooi patroon en verrassend simpel te doen. Als ik weer thuis ben zet ik het patroon op de blog.
Verder doen we af en toe wat aan cultuur.....
doen we iets met kleurtjes.....
kwam ik in het Flow vakantieboek een ideetje voor reisdagboeken tegen......en dus houd ik er nu ook een bij,
lezen we, lezen we, lezen we.......
en nog maar een nieuw haakwerkje erbij. Dit is de start van een rolkussen voor bij de ripple, het worden granny vierkantjes in dezelfde kleurtjes, het gaat een bonte toestand worden op het logeerbed ben ik bang....Oké, dan ook nog maar een simpel kussentje er bij:
In het midden moet nog een bloem gehaakt worden maar, helaas, garen is op. Thuis maar weer verder dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten